MİTSO’DAN GAZİLER GÜNÜNDE GAZİLERİMİZE YEMEKLİ KUTLAMA

26.09.2017 15:11

Sakarya Meydan Muharebesi’nin kazanılmasının ardından Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde mareşallik rütbesi ve gazilik unvanının verilmesi nedeniyle kutlanmakta olan “Gaziler Günü”nde Milaslı gazilerimize MİTSO tarafından öğle yemeği ikram edilerek kutlama yapılacak. Milas Arasta Park’ta gazilere öğle yemeği ikram edilerek yapılacak kutlamaya Milaslı gazilerimiz ile bazı protokol üyelerinin katılması bekleniyor.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bu ülkenin bağımsızlığı, özgürlüğü, birliği, bütünlüğü için canını vermiş şehitlerimize ve gazilik mertebesine erişmiş gazilerimize her zaman çok büyük saygı duyduklarını belirterek “Onların bu vatan için yaptıkları asla unutulmayacak. Gazilerimize, gösterdikleri çok büyük özverinin ve cesaretin asla karşılığı olmasa da hep birlikte yenilecek bir öğle yemeği ile teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz” diye konuştu.