MİTSO’dan SÜRSAN’a geçmiş olsun ziyareti.

09.09.2016 15:03

MİTSO’DAN SÜRSAN’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, bir süre önce Güllük yolundaki balık temizleme ve paketleme fabrikası yanan SÜRSAN – Su Ürünleri Sanayi ve Ticaret A. Ş.’yi ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit; SÜRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Atalay ve Üretim Müdürü Cemal Oruç’a yangın nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Reşit Özer “Yangın nedeniyle çok üzüldük. Sizlere odamız adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yapabileceğimiz bir şey varsa yardımcı olmak isteriz” dedi.

SÜRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Atalay; Reşit Özer ve Mehmet Yiğit’e gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür etti. Atalay, yangının klimadan çıktığının söylendiğini belirterek “Araştırmalar sürüyor. Yangının klimadan çıktığı söyleniyor. Tek tesellimiz can kaybının olmaması. Can kaybımız olmadığına seviniyoruz” dedi.

sursan-222