MİTSO’DAN VOLKAN MÜHENDİSLİK’E HAYIRLI İŞLER DİLEĞİ

27.02.2018 16:04

Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Milas’ın önde gelen harita mühendisliği bürolarından Volkan Mühendislik işyerini ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Üyeleri Hayati Çorbacı ve Soner Çamlıbelen ile birlikte Volkan Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Ltd. Şirketi işyerini ziyaret ettiler. Harita Mühendisi Recep Taban‘a Milas OSB’deki gelişmeleri anlatan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “OSB’de altyapı çalışmaları programlandığı gibi gidiyor. Bir aksama yok. Yakında OSB’nin elektrik altyapısının da ihalesi yapılacak. OSB, Milas ekonomisine de büyük canlılık getirecek” diye konuştu.

Volkan Mühendislik Yöneticisi Recep Taban, MİTSO yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “MİTSO çok güzel çalışmalar yapıyor. Sizi kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.