MİTSO’DAN YENİ YILIN İLK UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLADI

05.01.2018 16:28

*MİTSO’nun düzenlediği girişimcilik eğitimine sınavla belirlenen 30 girişimci adayı katılıyor. Eğitim 4 / 7 Ocak tarihleri arasında devam edecek ve toplam 35 saat eğitim verilecek.

*Eğitim, MİTSO’nun bugüne kadarki eğitimlerinde büyük takdir kazanan Psikolog, Eğitmen Besim Ogelman tarafından verilecek.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yıldaki ilk uygulamalı girişimcilik eğitimi başladı. Uygulamalı girişimcilik eğitimine katılmak üzere başvuruda bulunan 63 aday arasında yapılan sınavla 30 kişi belirlendi. MİTSO – KOSGEB işbirliğinde düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimi, MİTSO’nun bugüne kadarki eğitimlerinde büyük takdir kazanan Psikolog, Eğitmen Besim Ogelman tarafından veriliyor. Uygulamalı girişimcilik eğitimi MİTSO’da 4 / 7 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacak ve toplam 35 saat sürecek. Eğitim süresince girişimcilik ve özellikleri, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık, iş palanı kavramı ve öğeleri, iş palanın yazılmasında dikkat edilmesi gerekenler gibi konular uygulamalı olarak işlenecek.

MİTSO – KOSGEB işbirliğinde düzenlenen yeni yılın ilk uygulamalı girişimcilik eğitimini ziyaret eden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, eğitimci Besim Ogelman ve eğitime katılan girişimcilik adaylarına başarılar diledi. Reşit Özer, “Sizlere eğitiminizde başarılar diliyorum. Konusunun en iyisi olan sayın Besim Ogelman’dan çok şeyler öğreneceğinizi umuyorum. Dileğim, hepinizin eğitimi başarıyla bitirmesi ve kendi işyerlerinizi açarak odamıza üye olmanızdır” diye konuştu.