MİTSO’DAN ZEYTİNYAĞINDA BEREKET ZİYARETLERİ : BEÇİN’DE “TOPRAKTAN SOFRAYA DOĞAL ÜRÜNLER”

16.01.2018 13:23

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, zeytin hasat mevsimi sürerken markalı üretim yapan zeytin ve zeytinyağı üreticilerini ziyaret ederek bereketli hasat ve bol kazançlı ticaret dileğinde bulundu. Hürriyet Gazetesi Ege Eki Yazı İşleri Müdürü Adnan Kaya ile birlikte Beçin’de “Topraktan sofraya doğal ürünler” sloganıyla zeytin, zeytinyağının yanısıra bitkisel doğal ürünler üretip satışını yapan Beçin Doğal Ürünler işyeri sahibi Ertaş Avcı’ya iyi işler dileğinde bulunan Reşit Özer, markalı üretim yaptığı için kendisini kutladı ve coğrafi işaretli zeytinyağı üreterek satmasını önerdi. Beçin Doğal Ürünler işletmecisi Ertaş Avcı, işyerinin Beçin’de olmasına rağmen, ürettikleri ve satışa sundukları zeytin, zeytinyağı, zeytinyağı sabunu, bal ve diğer ürünlerin  Bodrum’da çok iyi bilindiğini belirterek “Bodrum’dan işyerimize gelerek alışveriş yapan birçok müşterimiz var. Ürünlerimizden almak için Bodrum’dan geliyorlar. Biz de ürünlerimizin kalitesine güvenerek satış yapıyoruz” diye konuştu.