MİTSO’NUN EXCEL EĞİTİMİ KURSU BAŞLADI

18.09.2015 15:57

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışanlarına, üyelerine ve isteyenlere yönelik olarak Milas İlçe Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde açtığı Microsoft Excel bilgisayar programı eğitimi Halk Eğitimi Merkezi salonunda başladı. Halk Eğitimi bilişim teknolojileri Öğretmeni Mehmet Dülger tarafından verilen eğitim iki gün sürecek. Microsoft Excel programında temel seviye esas alınarak başlatılan eğitim, daha sonra eğitime katılanlardan veya dışarıdan gelecek istemler uygun olarak daha üst seviyeden yeniden verilecek.

MİTSO’nun Milas İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle açmış olduğu Microsoft Excel programı eğitimine daha çok muhasebecilerle muhasebe bürolarında çalışanlar ilgi gösteriyor.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bilgisayarın artık yaşamın her alanına girdiğini belirterek “Bilgisayarı işlerimizde en uygun ve en verimli şekilde kullanabilmemiz için programlarını bilmek gerekiyor. Biz de bu amaçla Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde bu kursu açtık. Gelecek taleplere uygun olarak aynı kursu tekrar açabiliriz veya daha üst düzey bilgi seviyesine hitap edecek şekilde ikinci bir kurs düzenleyebiliriz” dedi.