MİTSO’nun Mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı.

14.05.2018 12:21

NİSAN AYI KATİ MİZANI OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın Mayıs ayı Meclis toplantısı yapıldı. Meclis Başkanı Mustafa Yüksel’in yokluğunda Meclis Başkan Yardımcısı Hayati Çorbacı’nın başkanlığında açılan Meclis oturumundu yeterli çoğunluğun olduğu anlaşılınca gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi. Oda Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu tarafından okunan Nisan ayı kat’i mizanı oybirliği ile kabul edildi. Gündemin son maddesinin görüşülmesinin ardından söz alan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, son bir aylık dönemde yapılan Oda faaliyetleri hakkında meclis üyelerine bilgilendirmede bulundu. Reşit Özer, İzmir’de düzenlenen 8. Olivtech Fuarı’nda MİTSO’nun çok etkili bir sergileme yaptığını belirterek “Fuarın, en canlı, en hareketli standı MİTSO standı oldu” dedi. MİTSO üyelerinin ve zeytinyağı üreticilerinin iki otobüsle İzmir’e götürüldüğünü belirten MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “Fuarlar, ürün tanıtımları için, kurulacak ticari bağlantılar için çok büyük önem taşıyor. Biz de bütçemiz elverdiği ölçülerde, mümkün olduğu kadar çok fuara en etkin bir şekilde katılmayı arzu ediyoruz ve bunun için de gereğini yapmaya çalışıyoruz” dedi.