MİTSO’nun Nisan ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. “MİLAS OSB’DE ALTYAPI YAPIM ÇALIŞMALARI HIZLANDI”

MİTSO’nun Nisan ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.  “MİLAS OSB’DE ALTYAPI YAPIM ÇALIŞMALARI HIZLANDI”
10.05.2016 13:19

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın Nisan ayı olağan meclis toplantısında mart ayı kati mizanı oybirliği ile onaylanırken gündem dışı bir konuşma yapan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, OSB’de altyapı yapımı çalışmalarının hızlandığını söyledi.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel’in başkanlığında yapılan meclis toplantısında oda Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu tarafından okunan Mart ayı kati mizanının 495 bin 812 TL olarak denk bir şekilde gerçekleştiği görüldü. Kati mizan üzerine söz almak isteyen üye olmayınca Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından yapılan oylamada kati mizan oybirliği ile kabul edilerek onaylandı.

Daha sonra gündem dışı bir konuşma yapan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, geçen hafta içinde OSB’nin seçimli olağan mütevelli heyet toplantısı yapıldığını ve oybirliği ile yapılan seçim sonucunda bir görev değişikliği olmadığını söyledi. OSB’de işlerin yolunda gittiğini belirten Reşit Özer, “Altyapı çalışmaları yapılıyor. Çalışmalar hızlandı. Şimdilik her şey yolunda, bir sorun yok” dedi.
OSB 1