MİTSO’nun Temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

27.07.2015 08:43

VERGİ DAİRESİ KAYDI SİLİNEN 172 ÜYENİN ODA ÜYELİĞİ SİLİNDİ

*Meclis Başkan Yardımcısı Muharrem Akyürek’in başkanlığında yapılan meclis toplantısında odanın Haziran ayı kati mizanı oybirliği ile kabul edildi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın Temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Meclis Başkanı Mustafa Yüksel‘in yokluğunda Meclis Başkan Yardımcısı Muharrem Akyürek tarafından açılan meclis toplantısında gündeki konular görüşüldü. Buna göre MİTSO’nun Haziran ayı kati mizanı Genel Sekreter Kazım Sarıoğlu tarafından okundu. 765.9 bin lira olarak alacak ve borç kısmının denk şekilde görüldüğü kati mizan yapılan oylama sonucunda oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin ikinci maddesi gereğince Vergi Dairesi kayıtları tekin olmuş üyelerin durumları görüşüldü. TOBB Kanununu ve yönetmeliğine göre vergi dairesi kaydı terkin olmuş üyelerin üyeliklerinin silinmesi için yapılan oylamada 172 üyenin üyeliklerinin silinmesine oybirliği ile karar verildi.

Meclis toplantısında söz alan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, oda yönetiminin son bir aylık çalışmaları hakkında meclis üyelerine bilgilendirmede bulundu. Milas Bodrum Havalimanının VİP salonlarına Milas’ı tanıtmak amacıyla panolar konulduğunu hatırlatan Reşit Özer “Pek çok kişiden bu konuda övgü aldık. Havalimanına gelen milletvekilleri de Uzunyuva lahdi, Gümüşkesen, Baltalıkapı, Beçin Kalesi ve Tuzla Lagünündeki flamingoların fotoğraflarının bulunduğu panoları çok beğendiklerini söylediler. Aldığımız övgüler Milas’ın tanıtımı için iyi bir çalışma yaptığımızı gösteriyor” dedi. Reşit Özer, son olarak KOSGEB – MİTSO işbirliğinde düzenlenen mesleki girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlayan 28 kişiye başarı belgeleri verildiğini de hatırlatarak “Bundan sonra da eğitimlerimiz sürecek. Özellikle girişimcilik eğitimine önem veriyoruz. Ocak ayında bir girişimcilik eğitimi daha vermeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Meclis toplantısında başka söz almak isteyen olmayınca oturum Meclis Başkan Yardımcısı Muharrem Akyürek tarafından kapatıldı.

IMG_7589 IMG_7583 IMG_7588