MİTSO’NUN YÜKSEK İSTİŞARE KURULU İLK TOPLANTISINI YAPTI

15.11.2018 15:18

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin talebi doğrultusunda oluşturulan Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yüksek İstişare Kurulu ilk toplantısın yaptı. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’in davetiyle toplanan kurul, Milas’ta ve Oda bünyesinde yapılabilecek önerileri değerlendirdi. Öneriler arasında Milas ve ürünlerinin tanıtımı, ürün kalitesinin arttırılması da yer aldı. MİTSO’nun Yüksek İstişare Kurulu’nun ilk toplantısına bazı üyeler mazeretleri nedeniyle katılamazken toplantıda Hasan Cumbul, Emel Baydar ve Recep Taban hazır bulundu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bundan sonra danışma kurulu niteliğindeki Yüksek İstişare Kurulu toplantılarına her iki, üç ayda bir yapacaklarını belirterek “Toplantılarımızda Odamız ve Milas için güzel öneriler ve projeler çıkacaktır. Biz de bu önerileri ve projeleri gerçekleştirmek için MİTSO yönetimi olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi ve toplantıya katıldıkları için Yüksek İstişare Kurulu üyelerine teşekkür etti.