MUĞLA VALİSİ KONUKLARINA MİLAS TEPSİ BÖREĞİ İKRAM EDİYOR *MİTSO’yu ziyaret eden Muğla Valisi Esengül Civelek, Milas’ın tepsi böreğini çok beğendiğini belirterek valiliğe gelen konuklarına bu börekten ikram ettiğini söyledi. *MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Vali’den Beçin Kalesi’nin ışıklandırılması konusunda destek istedi.

MUĞLA VALİSİ KONUKLARINA MİLAS TEPSİ BÖREĞİ İKRAM EDİYOR  *MİTSO’yu ziyaret eden Muğla Valisi Esengül Civelek, Milas’ın tepsi böreğini çok beğendiğini belirterek valiliğe gelen konuklarına bu börekten ikram ettiğini söyledi.  *MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Vali’den Beçin Kalesi’nin ışıklandırılması konusunda destek istedi.
26.09.2017 16:27

Muğla Valisi Esengül Civelek Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Vali Civelek ziyareti sırasında Milas tepsi böreğini çok beğendiğini belirterek valilik makamını ziyarete gelen konuklarına bu börekten ikram ettiğini söyledi. Bodrum’un denizi, kumu, güneşi ile turizmde bir dünya markası olduğunu ifade eden Vali Civelek, Milas’ın da tarihi ve zengin kültürü ile Bodrum’u tamamlayacağını belirtti.

Muğla Valiliğine atanmasının ardından kendisini ziyaret ederek kutlayan kurumlara iadeyi ziyarette bulunmak amacıyla Milas’a gelen Vali Esengül Civelek, MİTSO’yu da ziyaret etti. MİTSO’nun başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini ve takdir ettiğini ifade eden Vali Civelek “Türkiye’nin 2023 hedeflerine sizler sayesinde ulaşacağız. Hepinize kolaylıklar olsun. Bu hedeflere ulaşmak için ekip olma, takım ruhu oluşturma gayreti içindeyiz.Sizlerle birlikte bu takım ruhunu oluşturacağız” dedi.

MİTSO Yöneticileri ile bir süre sohbet eden Vali Esengül Civelek, sohbet sırasında Milas’ın tepsi böreğini çok beğendiğini ifade etti. Valiliğe gelen konuklarına bu börekten ikram ettiğini anlatan Vali Civelek “Konuklarımız da bu böreği çok beğeniyorlar” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Vali Civelek’e odanın çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Reşit Özer, Beçin’in UNESCO’nun geçici dünya mirası listesinde olduğunu anımsatarak Beçin Kalesi’nin geceleri ışıklandırılması konusunda destek istedi. Vali Civelek, Reşit Özer’in talebini not ettirerek araştıracağını söyledi.

Konuşmasını MİTSO’nun faaliyetlerini anlatarak sürdüren MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas’ın tanıtımına çok önem verdiklerini belirterek Pegasus Havayolları’nın dergisinde Milas’ın tanıtımına 6 sayfa yer verilmesini sağladıklarını söyledi. Pegasus dergisini inceleyen Vali Esengül Civelek yazının kim tarafından hazırlandığını sordu ve “Harika olmuş. Sizi canı gönülden kutlarım” dedi.

Milas zeytinyağının coğrafi işaret almasının da çok önemli bir başlangıç olduğunu vurgulayan Vali Esengül Civelek “Bu başlangıçlar çok önemli. Çok gurur verici. Tebrik ediyorum. Sizi gönülden tebrik ediyorum. Marka olmak çok önemli” dedi.