MUĞLA’NIN KADIN GİRİŞİMCİLERİ MİTSO’NUN KONUĞU

12.02.2016 15:28

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin kadınların iş yaşamına katılmasını özendirmek amacıyla oluşturduğu “Kadın Girişimciler”in Muğla İl İcra Komitesi Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde toplandılar. Muğla Kadın Girişimciler İl İcra Komitesi Başkanı MUTSO üyesi Aslı Karataş, Başkan Yardımcısı MİTSO üyesi Feray Serat, Başkan Yardımcısı MUTSO üyesi Gülay Hız, İcra Komitesi Üyeleri; MUTSO üyesi Türkan Dere, MİTSO üyesi Mutlu Çokyüce Özcan, MİTSO üyesi Münevver Mat ve FETSO üyesi Münire Uysal, MİTSO’da bir araya geldiler. Yapılan toplantıda Muğla ilinde kadın girişimcilerin geçmiş döneme ilişkin faaliyetleri değerlendirilirken yeni döneme ilişkin yapılacak çalışmalar da konu başlıkları olarak belirlendi.

Muğla Kadın Girişimciler İl İcra Komitesi’nin Milas’taki toplantısını ziyaret eden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, oda yönetimi olarak her zaman kadın girişimcilerin çalışmalarına deste vereceklerini belirterek çalışmalarında başarılar diledi.

Toplantının ardından Muğla Kadın Girişimciler İl İcra Komitesi üyeleri, gazeteci Olcay Akdeniz’in rehberliğinde Milas Müzesi’ni, şehir içindeki bazı tarihi eserleri ve arastayı gezdiler