Muhtarların dayanışma yemeğine, MiTSO Başkanıda katıldı

06.08.2013 17:27

Etkinliğe, MiTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver TUNA ve Başkan Yardımcısı Hüseyin MAT’ta katılırken, Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, TKİ İşletme Müdürü Fevzi Buran, Milas İlçe Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, CHP İl Genel Meclis Üyeleri, AKP İl Genel Meclis Üyeleri, MHP İl Genel Meclis Üyesi, AKP Milas İlçe Başkanı, CHP Milas İlçe Başkanı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, Milas Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı da geceye katılan isimler arasındalardı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Gün “Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan gerçekten mutluluk duyuyorum. Gecemizi birlik, beraberlik ve dayanışma adına gerçekleştirdik dedi.
Gecenin ilerleyen saatlerinde, yapılan konuşmaların ardından Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Gün tarafından Kaymakam Atçı’ya muhtarlara verdiği destek ve göstermiş olduğu ilgiden dolayı plaket verildi.
Milas Muhtarlar Derneği Kurucu Başkanı Alaattin Yüce’nin plaketi geceye katılamadığı için kendisine verilmek üzere Şenköy Muhtarı Sadık Çobanyıldızı’na teslim edildi. Plaket Kaymakam Atçı tarafından verildi.
Hüsamlar Köyü Muhtarı Selahattin Turan’a plaketini Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Enver Tuna verdi.
İlçemizde 5 dönem ve üzerinde muhtar olarak görev yapan Bozalan Köyü Muhtarı Mümtaz San, Hüsamlar Köyü Muhtarı Selahattin Turan, Hayıtlı Ahmet Çavuş Mahallesi Muhtarı Mustafa Uyar, Akyol Köy Muhtarı Ekrem Yiğit ve Tuzabat Köyü Muhtarı Dursun Uysal’a plaket verildi.
Bozalan Köyü Muhtarı Mümtaz San’a plaketi Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından verildi.
Hayıtlı Ahmet Çavuş Mahallesi Muhtarı Mustafa Uyar’a plaketi Milas İlçe Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, Akyol Köy Muhtarı Ekrem Yiğit’e plaketi TKİ Yeniköy Linyitleri İşletme Müdürü ve GELİ Yönetim Komitesi Üyesi Fevzi Buran, Tuzabat Köyü Muhtarı Dursun Uysal’a ise plaketi Şenköy Muhtarı Sadık Çobanyıldızı tarafından verildi.