SOLMAZ GURUP; “316 KONUT YAPTIK, 206 KONUTUN YAPIMI SÜRÜYOR”

19.02.2018 15:32

*MİTSO Yönetiminin ziyaret ettiği Milas’ın önde gelen inşaat firmalarından Solmaz Gurup’un Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Solmaz, işteki başarılarının sırrını çok iyi eğitimli ve kaliteli bir ekiple çalışmak, olarak açıkladı.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Milas’ın önde gelen inşaat, mimarlık ve mühendislik gruplarından Solmaz Gurup”u ziyaret etti. Solmaz Gurup İnşaat, Mimarlık, Mühendislik, Ltd. Şirketi Yöneticisi Bülent Solmaz, işteki başarılarının sırrının iyi eğitimli bir kadro ile çalışmak, olduğunu söyledi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit ve Yönetim Kurulu Üyesi Soner Çamlıbelen; Milas’ın önde gelen inşaat firmalarından Solmaz Gurup’u ziyaret ettiler. Solmaz Gurup’un Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Solmaz, Kamuran Solmaz ve Cihan Solmaz ile görüşen MİTSO Yöneticileri ayrıca firmanın proje gurubu ile de tanıştılar.

MİTSO Yöneticilerini Solmaz Gurup’un yaptığı ve yapmakta olduğu projeler hakkında bilgi veren gurubun Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Solmaz, bugüne kadar Milas’ta 4 ayrı proje halinde 316 konutu bitirdiklerini ve 5 ayrı proje halinde ise 216 konutun yapımının sürdüğünü anlattı. Bülent Solmaz şöyle konuştu;

Mavişehir Residance  projesinde 100 konut, Atakent Sitesi projesinde 180 konut, Doğa Apartmanı projesinde 12 konut ve Okyanus Evleri projesinde 24 konut olmak üzere 316 konut yaptık. Bahçeşehir Residance projesinde 130 konut, Doğa Evleri projesinde 24 konut, Kardelen Apartmanı – 1 projesinde 20 konut, Kardelen Apartmanı – 2 projesinde 8 konut ve Papatya Apartmanı projesinde 24 konut olmak üzere 206 konutun yapımını sürdürüyoruz. Solmaz Gurup‘un başarısında en büyük pay, iyi eğitimli, kaliteli bir teknik ekiple çalışıyor olmamız”.

Solmaz Gurup Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Solmaz, yönetim kurulunda kendisinden başka Kamuran Solmaz ile Cihan Solmaz‘ın bulunduğunu belirterek proje gurubunu şöyle tanıttı:

“Mimarlar Nevzat Solmaz, Aydın Solmaz, Gönül Taş, Eda Solmaz, M. Emin Büyükbayram,  3 Boyut Tasarımcı Kenan Solmaz, Yüksek İnşaat Mühendisi Nesim Solmaz, Elektrik – Elektronik Mühendisi Ferdi Solmaz,  İnşaat Teknikerleri Berkan Solmaz, Recep Solmaz ve Ünal Akdeniz”

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Solmaz Gurup ziyaretinde inşaat sektörünün Milas’ta en çok değer yaratan ve istihdam sağlayan işkollarının başında geldiğini belirterek “Milas’ın inşaat sektörü sizlerin titiz çalışmalarınızla büyüyor. Milas ekonomisine önemli katkılarınız var. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. Reşit Özer, ziyaret sırasında oda çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunarak TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun MİTSO’ya özel olarak verdiği söz gereğince TOBB’nin 2019 yılında Milas’a bir okul binası yaptıracağını söyledi. Yapılacak okul binasının ne okulu olacağına önümüzdeki günlerde karar verileceğini anlatan Reşit Özer, Solmaz Gurup’a ayrıca oda çalışmalarını da anlattı. Reşit Özer, Solmaz Gurup’u 28 Mart / 2018 tarihinde yapılacak Milas 2. Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’na da davet etti.

MİTSO Yöneticilerinin ziyaretlerinden çok memnun kaldıklarını ifade eden Solmaz Gurup Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Solmaz, MİTSO’nun çalışmalarından memnun olduklarını anlatarak Oda yöneticilerine başarılar diledi.