TOBB BAŞKANI CUMARTESİ GÜNÜ MİTSO’YA GELİYOR

04.08.2016 14:53

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU CUMARTESİ GÜNÜ MİTSO’NUN KONUĞU OLACAK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 6 Ağustos Cumartesi günü saat 17.30’da Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret edecek. TOBB Yönetim Kurulu üyesi ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş’un oğlu Emin Karakuş’un Cumartesi günü akşamı Muğla’da yapılacak düğününe katılmak üzere Milas Bodrum Havalimanı’na gelecek olan TOBB Başkanı ve beraberindekiler daha sonra saat 17.30’da Milas Ticaret ve Sanayi Odası’na geçecekler. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler burada MİTSO’nun genişletilmiş meslek komiteleri toplantısına katılacaklar. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun MİTSO’da katılacağı toplantıda önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor.

MİTSO’daki genişletilmiş meslek komiteleri toplantısından sonraTOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler 19.30’da Muğla’ya hareket edecekler. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve beraberindeler TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş’un Muğla’daki düğününe katıldıktan sonra, gece yine Milas Bodrum Havalimanı’ndan Ankara’ya dönecekler.

*Not :

Sayın Basın Mensupları;

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun 13 Ağustos Cumartesi günü saat 19.30’da MİTSO’da katılacağı genişletilmiş meslek komiteleri toplantısını teşriflerinizi bekleriz.

Reşit Özer

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı