TOBB İL KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER İCRA KURULLARININ SEÇİM SÜRECİ BAŞLADI.

17.12.2014 16:50

*Muğla Kadın ve Genç Girişimciler İcra Komiteleri için MİTSO’da 25 Aralık 2014 Perşembe günü, saat 10.00 – 16.00 arasında seçim yapılacak.

*Seçmen listeleri 16 Aralık 2014 Salı gününden başlayarak MİTSO’da askıya çıktı.

*Kadın ve Genç Girişimcilerin İcra Komiteleri için adaylık başvuruları 16 – 22 Aralık tarihleri arasında MİTSO’ya yapılabilecek.

*Milas’tan Kadın Girişimciler Komitesi için 25, Genç Girişimciler Komitesi için 24 seçmen 5’er komite üyesi seçecekler.

TOBB’nin İl kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi  ile İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Seçimleri 25 Aralık 2014 Perşembe günü, saat 10.00 ile 16.00 arasında yapılacak. Seçimle ilgili TOBB tarafından oda ve borsalara kesinleşmiş seçmen listeleri gönderildi. Seçmen listesi, seçim tarihi, yeri ve saati, 16 Aralık Salı gününden başlayarak seçim bitene dek oda ve borsaların hizmet binalarındaki ilan yerlerinde askıya çıkarılacak.

Kadın ve Genç girişimciler için 25 Aralık 2014 Perşembe günü yapılacak seçimlerde aday olacakların 16 Aralık Salı gününden başlayarak bir dilekçe ve ekinde aday olabilme koşullarını belgeleyen adli sicil belgesi ile birlikte en geç 22 Aralık 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar ilçedeki odaya veya borsaya başvurmaları gerekiyor.

TOBB tarafından İl Kadın ve İl Genç Girişimciler kurulları için yapılacak seçimlere ilişkin bir yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada seçimlere ilişkin yer alan bazı önemli ayrıntılar şöyle:

TOBB’nin Kadın ve Genç Girişimcilerinin İcra Komitelerine aday alabilme koşullarını taşıyan üyelere ilişkin liste, 24 Aralık 2014 Çarşamba günü mesai başlangıç saatinden başlayarak ilçelerde, seçimin yapılacağı oda veya borsa hizmet binasında bulunan ilan yerlerine asılmak veya varsa internet sitesinden yayınlanarak duyurusu yapılacak.

TOBB tarafından yapılan açıklamada diğer ayrıntılar ise şunlar:

“Seçimin yapılacağı oda / borsa tarafından, seçmen listelerini incelemek, ilgili mevzuata uygun olarak seçimin yürütülmesini sağlamak üzere, kendi personeli arasından bir başkan ile iki üyeden oluşan bir seçim sandık kurulu oluşturulur.

İlgili mevzuat uyarınca seçimde, seçmen listesinde adı bulunana kişi oy kullanabilecek ve vekaleten oy kullanılması mümkün olmayacak.

İlgili mevzuat kapsamında ilçenizde seçimin gerçekleştirileceği oda / borsa yönetim kurulunca karara bağlanması gereken itirazlar söz konusu oda / borsanın evrak servisine, Merkez Seçim Kuruluna yapılacak itirazlar ise TOBB Girişimcilik Müdürlüğü’nün 0 312 218 24 84 numaralı faksına ulaştırılacaktır.

Seçim sonuçlarının kesinleştiği günden itibaren iki iş günü içerisinde, İcra Komitesine seçilen asıl ve yedek üyeler ilçemizde seçimin yapılacağı oda / borsa tarafından ilinizdeki koordinatör oda / borsa’ya ve seçilen kişilere yazılı olarak bildirilecektir.”

TOBB’nin İl GGK Seçimleri ile ilgili duyurusu ise şöyle:

“Yeni seçilen İl İcra Komitesi, “Başkan ve Başkan Yardımcıları Seçimi” gündemli ilk toplantısını İl Koordinatör oda / borsa hizmet binasında en geç 9 Ocak 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar yapacaktır. Yeni seçilen İcra Komitesi Başkanı, Başkan Yardımcıları ve üyelere ilişkin “Yönetim Organ Bilgileri”nin TOBB Girişimci Kurulları Bilgi Sistemi Yazılımına girişi, Koordinatör Oda / Borsa tarafından en geç 13 Ocak 2015 Salı günü mesai bitimine kadar tamamlanacaktır.

TOBB’NİN MUĞLA İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ İÇİN MİTSO İLE İLGİLİ BİLGİ NOTU :

“Milas Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinin katılımlarıyla yapılacak olan TOBB Muğla Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimlerine ilişkin bilgiler aşağıda sunulmuştur:

Oda                 : Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO)

Seçim tarihi     : 25 Aralık 2014

Seçim saati      : 10.00 – 16.00

Seçim yeri       : MİTSO

Seçmen sayısı: 25

Seçilecek icra komitesi üye sayısı : 5

Koordinatör oda / borsa                 : Muğla Ticaret Odası

-Seçmen listesi TOBB girişimci kurulları bilgi sistemi yazılımına koordinatör oda / borsa tarafından girilen eksiksiz kayıtlar esas alınarak hazırlanmıştır.

-Seçmen listesinde isimleri bulunmayan kişiler ve doğal üyeler icra komitesi üye seçiminde oy kullanamayacaklardır.

– Seçimlerde vekaleten oy kullanılmayacaktır.

TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ MİTSO SEÇMEN LİSTESİ:

1- Aydan ÇAKIROĞLU

23- Şahver DOĞAN

24- Zuhal ÖZER

25- Zübeyde YALÇINKAYA”

TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ BİLGİ NOTU:

“Milas Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu üyelerinin katılımlarıyla yapılacak olan TOBB Milas Ticaret ve Sanayi Odası  Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimlerine ilişkin bilgiler aşağıda sunulmuştur.

Oda                 : Milas Ticaret ve Sanayi Odası

Seçim tarihi     : 25 Aralık 2014

Seçim saati      : 10.00 – 16.00

Seçim yeri       : MİTSO

Seçmen sayısı : 24

Seçilecek icra komitesi üye sayısı : 5

Koordinatör oda                            : Muğla Ticaret ve Sanayi Odası

-Seçmen listesi “TOBB Girişimci Kurulları Bilgi Sistemi Yazılımı”na koordinatör oda tarafından girilen eksiksiz kayıtlar esas alınarak hazırlanmıştır.

– Seçmen listesinde isimleri bulunmayan kişiler ve doğal üyeler icra komitesi üye seçiminde  oy kullanamayacaktır.

-Seçimlerde vekaleten oy kullanılmayacaktır.

TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇMEN LİSTESİ

1- Ali ATICI