UĞUR ÖZEN’DEN KEKİK VE LİMON AROMALI ÖZEL ÜRETİM ZEYTİNYAĞI

16.01.2018 13:39

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, zeytin hasat mevsimi sürerken markalı üretim yapan zeytinyağı üreticilerinden Uğur Özen’in Milas’ın Balçık mevkiindeki zeytinyağı fabrikasını ziyaret ederek bereketli bir mevsim dileğinde bulundu. Hürriyet Gazetesi Ege Eki Yazı İşleri Müdürü Adnan Kaya ile birlikte Uğur Özen’i ziyaret eden Reşit Özer, zeytinyağı üretiminde gösterdiği titizlik için Özen’e teşekkür etti. Bu yılki zeytinyağı üretiminden coğrafi işaretli zeytinyağı üretmesini istedi. Uğur Özen, zeytinyağı kalitesinin bu yıl çok iyi olduğunu belirterek kendi ürünleri olan zeytinyağı için coğrafi işaret etiketi alacaklarını belirtti. Uğur Özen, fabrikalarında özel üretim olarak kekik ve limon aromalı zeytinyağı elde ettiklerini de ifade ederek “Kekik ve limon aromalı zeytinyağımız çok ilgi görüyor. Zeytinyağı tutkunlarına farklı bir lezzet sunuyoruz” dedi.