USTALARI, SOSLARI, BAHARATLARI HATAY’DAN ÖZEL GETİRİLDİ ATEŞ DÖNER MUĞLA VE AKHİSAR’DAN SONRA MİLAS’TA

USTALARI, SOSLARI, BAHARATLARI HATAY’DAN ÖZEL GETİRİLDİ  ATEŞ DÖNER MUĞLA VE AKHİSAR’DAN SONRA MİLAS’TA
30.11.2017 15:50

Son yıllarda hazırladığı özel döner lezzetiyle dönerin aranan adreslerinden birisi haline gelen Ateş Döner, Muğla ve Akhisar’daki şubelerinden sonra Milas’a da bir şubesini açtı. Dönerdeki başarılarının sırrını döner ustalarını, özel baharat ve soslarını Hatay’dan getirip, kendi ekmeklerini kendileri özel yöntemlerle hazırlamak, diye açıklayan Ateş Döner’in yöneticisi Sezen Özkan Milas’ı çok sevdiklerini ve buraya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, ilçemizde yeni açılarak oda üyesi olan işyerlerine ziyaretler ederek hayırlı olsun dileğinde bulunuyor. Halilbey Bulvarında yeni açılan işyerlerinden Ateş Döner’i ziyaret eden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “Milas’a açılan her işyeri, odamıza üye olan her işyeri bizi sevindirir. Yeni işyerinizi kutluyor, bol kazançlar ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ateş Döner işyerinin yönetim sorumlusu Sezen Özkan ve usta aşçısı Fikret Akay’a MİTSO adına hayırlı olsun dileklerini ileten Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, işyerinin özellikleri hakkında da bilgi aldı. Döner ustası Fikret Akay, tavuk ve et döneri Hatay’dan getirttikleri baharatlarla ve özel soslarla Hatay usulünde yaptıklarını belirterek “Bu özel baharatları ve özel sosları yörenin damak zevkine uygun halde karıştırarak dönerlerimizi hazırlıyoruz. Ekmeklerimizi de yine kendimiz özel fırınlarda özel olarak yapıyoruz” dedi. İşyerinin yöneticisi Sezen Özkan da Muğla’da ve Akhisar’da da şubeleri olduğunu belirterek “Ateş Döner işyerlerinde çalışan ustalarımızı, usta dönercilerimizi Hatay’dan getiriyoruz. Milas’a da güzel lezzetler sunmak amacıyla geldik. Burayı çok sevdik” diye konuştu.