UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİNİ TAMAMLADILAR, ŞİMDİ KENDİ İŞLERİNİ KURACAKLAR

30.09.2016 13:19

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİNİ TAMAMLADILAR, ŞİMDİ KENDİ İŞLERİNİ KURACAKLAR

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu dönem açmış olduğu ikinci Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan 30 girişimci adayının şimdiki hedefi kendi işlerini kurmak.

MİTSO’nun KOSGEB işbirliğinde düzenlemiş olduğu ikinci Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne 30 girişimci adayı katıldı. ABİGEM’in eğitim uzmanlarından Besim Ogelman tarafından MİTSO’da verilen eğitim tamamlandı.

Eğitimi başarıyla tamamlayan girişimci adayları kendi işyerlerini açmaları durumunda 50 bin TL’na kadar hibe desteğinden yararlanabilecekler ve ayrıca 100 bin liraya kadar da faizsiz kredi olanağından yararlanabilecekler.

MİTSO’da, dört gün süren uygulamalı girişimcilik eğitiminin ardından eğitime katılan genç girişimci adaylarıyla bir hatıra fotoğrafı çektiren MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, yeni eğitimler düzenlemek için en az 30 başvurunun olması gerektiğini belirterek “Gelecek başvuruları bekliyoruz. Eğer başvurular 30’u bulursa yeni bir eğitim başlatabiliriz. Bu dönem ikinci eğitime katılan genç girişimci adaylarımızı kutluyor ve bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilerim” ded