VALİ AMİR ÇİÇEK MİTSO’YA VEDA ETTİ

28.06.2017 13:31

Geçen hafta yayınlanan kararname ile merkeze alınan Muğla Valisi Amir Çiçek, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Şeker Bayramı sonrası ilk çalışma günü veda ziyaretleri için Milas’a gelen Vali Amir Çiçek Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığının ardından MİTSO’ya veda ziyaretinde bulundu. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Genel Sekreter Kazım Sarıoğlu tarafından karşılanan Vali Amir Çiçek, 15 Eylül 2014 tarihinden bu yana Muğla’da görev yaptığı 3 yıl boyunca MİTSO’dan her zaman yakın ilgi ve işbirliği gördüğünü belirterek teşekkür etti. Görev süresi içinde özellikle Milas OSB konusunda güzel bir işbirliği sergilendiğini ve OSB’nin iyi bir yere geldiğini ifade eden Vali Amir Çiçek görevde bulunduğu her makamda, her zaman Muğlalılara elinden gelen desteği göstereceğini belirtti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de ziyareti nedeniyle Vali Çiçek’e teşekkür etti. Özer, “Muğla’da görev yaptığınız 3 yıl boyunca her zaman bize çok yakın ilgi gösterdiniz ve sorunlarımıza sahip çıkarak yardımcı oldunuz. Özellikle Milas OSB konusunda yaptığınız destekleri hiç unutmayacağız. Sizin de desteklerinizle Milas OSB son üç yıl içinde büyük bir aşama kaydetti. Milas’a, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’na ve özellikle Milas OSB’ye gösterdiğiniz ilgi nedeniyle size çok teşekkür ederiz. Kamu hizmetinde verilmiş olan her hizmeti üstün bir başarıyla yaptığınız gibi bundan sonra da verilecek her görevi yine aynı üstün başarıyla yapacağınıza yürekten inanıyoruz. Yeni görevinizde başarılar dileriz” diye konuştu.