VERGİ DAİRESİ BAŞKANI VE MÜDÜRÜ MİTSO’YA VEDA ETTİ

VERGİ DAİRESİ  BAŞKANI VE MÜDÜRÜ MİTSO’YA VEDA ETTİ
08.08.2014 08:56

*Denizli Vergi Dairesi Başkanlığına atanan Muğla Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ile Salihli Adil Oral Vergi Dairesi Müdürlüğüne atanan Milas Vergi Dairesi Müdürü M. Sait Sapan MİTSO’ya veda ettiler.

Muğla’nın sevilen Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ile Milas’ın sevilen Vergi Dairesi Müdürü M. Sait Sapan MİTSO’ya veda ziyareti ettiler. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ile Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Ertuğrul ile bir süre sohbet eden Zafer Evci ile M. Sait Sapan Milas’ta çok iyi izlenimlerle ayrılacaklarını belirttiler.

Denizli Vergi Dairesi Başkanlığına atanan Zafer Evci; MİTSO’ya yaptıkları veda ziyareti sırasında gerek Enver Tuna – Reşit Özer yönetimi ile gerekse yeni Reşit Özer – Mustafa Yüksel yönetimi ile çok samimi ilişkiler kurduklarını belirterek “Benim yanımda Muğla’daki odalar arasında Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın ayrı bir yeri var. Geçen yönetim zamanında da, yeni yönetim döneminde de her zaman Milas’ta samimi bir dostlukla karşılandık. Milas ile aramızda güzel bir dostluk oluştu. Sizleri her zaman arayacağız. Yolunuz Denizli’ye düştüğünde de mutlaka bekleriz. Ben bu tarafa gelirsem ziyaret edeceğim yerlerin başında her zaman Milas Ticaret ve Sanayi Odası olacaktır” diye konuştu.

Salihli Adil Oral Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne atanan Milas Vergi Dairesi Müdürü M. Sait Sapan da her zaman Milas Ticaret ve Sanayi Odası ile yakın bir işbirliği ve dostluk içinde olduklarını belirterek bu dostluğu unutmayacaklarını ve her zaman arayacaklarını söyledi. M. Sait Sapan “Görev yaptığımız yıllar içinde her zaman karşılıklı saygı ve güvenle güzel bir işbirliği yaptık. MİTSO, Vergi Dairesi olarak düzenlediğimiz eğitim çalışmalarına her zaman destek oldu. Her zaman bizlere yardımcı oldu. Bu güzel dostluğu ve işbirliğini her zaman arayacağız” dedi.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Zafer Evci’nin Muğla’dan, M. Sait Sapan’ın Milas’tan ayrılacak olmasından bir yanıyla üzüntü duyduklarını ancak her iki vergicinin de terfi edercesine ayrılıyor olmalarına sevindiklerini belirterek “Sizleri her zaman hatırlayacağız. Sizlerle yıllarca karşılıklı güven, dostluk ve işbirliğiyle çalıştık. Her zaman bizlere içtenlikle yardımcı olmaya çalıştınız. Sizlere üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’in şehir dışında bulunması nedeniyle yerine vekalet eden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Ertuğrul ise “Sizlerden her zaman yakınlık gördük. Sorunlarımıza her zaman samimiyetle yardımcı olmaya çalıştınız. Sizlere yeni görevlerinizde başarılar dileriz. Her zaman bekleriz. Burada her zaman bir dost kapınız olacaktır” dedi.

IMG_2649[1]