VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ FIRAT ALTAN’DAN MİTSO’YA VEDA

26.07.2017 14:36

Milas Vergi Dairesi müdürlüğünden Antalya’nın Alanya ilçesi Vergi Dairesi müdürlüğüne atanan Fırat Altan, Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine veda ziyaretinde bulundu. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu ve oda Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu ile vedalaşan Fırat Altan “Milas’ta sizlerle her zaman çok iyi bir diyalog içinde olduk. Her zaman sizlerden yakın ilgi gördük. Birlikte güzel çalışmalarımız oldu. Sizlere teşekkür ediyorum. Milas Vergi Dairesi’ne 10 bin 800 mükellef kayıtlı idi. Şimdi gideceğim Alanya’da 33 bin vergi mükellefi kayıtlı. İşimiz biraz daha artacak. Sonuçta görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Sizlere çok teşekkür ederim” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Fırat Altan’a yeni görevinde başarılar dileyerek “Biz de oda olarak her zaman sizlerden yakın ilgi gördük. Üyelerimize her zaman yardımcı olmaya çalıştınız. Biz de sizlere göreviniz sırasında Milaslılara ve odamız üyelerine göstermiş olduğunuz ilgiden ötürü teşekkür ederiz. Size yeni görevinizde başarılar dileriz” dedi.