Ege Telgraf Gazetesi: MİLAS ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞININ YENİ BAŞKENTİ: MİLAS”

22.09.2023 14:22

Ege Telgraf Gazetesi:

MİLAS ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞININ YENİ BAŞKENTİ: MİLAS”

Ege Telgraf Gazetesi 21 Eylül tarihli sayısında, Milas zeytin ve Milas zeytinyağı üzerine Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile yapılan röportajı yayınladı. Gazete, Tuğçe Doğaneli Kamacı‘nın sorularını yanıtlayan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’in röportajına bir tam sayfa yer verdi.

Zeytin ve Zeytinyağının yeni başkeni: Milas” başlığıyla yayınlanan röportajın alt başlığında şu ifadelere yer veridi:

“Zeytin ve zeytinyağının yeni başkenti: MİLAS

Muğla’nın tarihi ve bereketli ilçesi Milas, Avrupa Birliği (AB) coğrafi işaretli ile tescillettiği ürünleriyle Almanya’dan Katar’a, Sigapur’dan İsveç’e kadar pek çok ülkeye ihracat yapan ilçe, sektörün dünya devleri İspanya, İtalya ve Yunanistan’a rakip olmaya hazırlanıyor.”

Röportajın devamında MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer‘in gazeteci Tuğçe Doğaneli Kamacı‘nın Milas zeytin ve zeytinyağının aldığı coğrafi işaretler ve hedeflerine yönelik sorularına verdiği yanıtlar yer alıyor.

Yazı detayını buraya yazınız