MİLAS ZEYTİNİ İÇİN MİTSO – MİZO ELBİRLİĞİYLE

04.10.2013 13:17

Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, seçimlerin ardından yapılan kutlama ziyaretlerine karşılık iadeyi ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda MİTSO Yönetimi Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’yı, Ziraat Odası’ndaki makamında ziyaret etti. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Ertuğrul, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu, ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Yiğit ile Ömer Eliş’in ziyaret ettiği MİZO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Atıcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, yönetime geldiklerinden bu yana başta zeytin ve zeytinyağı olmak üzere Milas’ın ürünlerinin tanıtımı için sürdürdükleri çalışmaları anlattı. Milas zeytin ve zeytinyağının coğrafi işaret kapsamında tescillenmesi için yürütülen çalışmaları anlatan Reşit Özer “Bu çalışmalarla yıllardır hak ettiği değeri bulamayan Milas zeytinciliğinin tanıtımı ve geliştirilmesini amaçlıyoruz. Bu konuda Milas Ziraat Odamızla da her türlü işbirliğini yaparak yöremizin ürünlerini tanıtıp üreticimizin önüne yeni olanaklar sunmak istiyoruz” diye konuştu.

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Ziraat Odamız olsun MİTSO olsun Milas’ın önemli ve büyük meslek odaları. Güçlerimizi Milas için birleştirirsek pek çok konuda başarılı olabiliriz, sesimizi daha iyi duyurabiliriz. Zaten bugüne kadar iki odamız arasında ve diğer odalarımız arasında Milas’ta güzel bir işbirliği var. Bundan sonra da bu işbirliğini sürdürmeliyiz. Bu işbirliğinden elbette Milas ve odalarımız kazançlı çakacaktır.

DSCF4278-1