MİTSO, GÖZLEM AJANS VE GAZETE GÜNEY EGE’Yİ FUARLARA DAVET ETTİ

01.03.2018 10:54

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanı Reşit Özer, Odanın Meclis Üyesi Özcan Gül ile birlikte Milas’ın yerel gazetelerinden Gazete Güney Ege ile Gözlem Ajans’ı ziyaret ederek 8 Mart’ta açılacak Güney Ege 9. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile 28 Mart’ta kapılarını açacak olan  Güney Ege 2. Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’na davet etti. Milas’ın fuarlar şehri olma yolunda ilerlediğini anlatan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer “Tek eksiğimiz modern bir fuar alanı. Milas’a, modern bir fuar alanı ve kongre merkezi kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor. Başta Kaymakamlık, Milas Belediyesi ve MİTSO olarak diğer odaların da katılımı ile bu sorunu çözeceğiz” diye konuştu. Ziyaret sırasında MİTSO’nun çalışmalarını da anlatan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer,  MİTSO tarafından Milas zeytinyağına coğrafi işaret alınmasıyla birlikte ilçe ekonomisine en az 200 milyon TL fazladan bir girdi sağlandığını da sözlerine ekledi.

Gözlem Ajans ve Gazete Güney Ege yöneticileri ve çalışanları da MİTSO’nun çalışmalarını beğeniyle izlediklerini belirterek MİTSO yöneticilerine çalışmalarında başarılar dilediler.