MİTSO, TÜRKİYE İŞ BANKASINDAN ÜYELERİNE ÖZEL KART İSTİYOR

10.02.2020 09:43

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye İş Bankası Milas Şubesinden, üyelerinin yararlanacağı bankacılık hizmetlerinde özel indirim ve avantajlara sahip kredi kartı talep etti.

Türkiye İş Bankası Milas Şubesi Müdürü Ali Kocaman ve Şube II. Müdürü Şehnaz Bozdemir, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ettiler. Türkiye İş Bankasının sağladığı bankacılık hizmetlerini ve kredi avantajlarını anlatan banka yöneticileri, pek çok MİTSO üyesiyle çalışmakta olduklarını belirterek “Amacımız, Türkiye İş Bankası olarak tüm MİTSO üyeleriyle çalışmak” dediler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Türkiye İş Bankası Milas Şubesi Müdürü Ali Kocaman ve II. Müdürü Şehnaz Bozdemir’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Türkiye İş Bankası, Milas’taki bankalar arasında Ticaret Odasına üye olan ilk banka. Milas şubesinin açıldığı ilk günlerden bu yana Türkiye İş Bankası ile işbirliğimiz sürüyor” dedi. Reşit Özer, Türkiye İş Bankası Milas Şubesi Müdürü Ali Kocaman ve II. Müdürü Şehnaz Bozdemir’den MİTSO üyeleri için bankacılık hizmetlerinde özel indirim ve avantajlara sahip kredi kartı verilmesini talep etti. Türkiye İş Bankası Müdürleri, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’in talebini bankanın üst makamlarına ileteceklerini belirterek bankacılık  hizmetlerinde MİTSO ile çalışmaktan her zaman mutluluk duyacaklarını bildirdiler.