MİTSO Yönetimi Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası’nda “EL ELE VERİRSEK MİLAS KAZANIR”

11.03.2014 15:53

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, bir süre önce genel kurulunu yaparak yeniden Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mustafa Sezgin’i ziyaret ederek kutladılar.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Ertuğrul, Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Yiğit, Halil İbrahim Gülen ve Ömer Eliş, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası’nı ziyaret ettiler. Yeniden oda başkanlığına seçilen Mustafa Sezgin’i kutlayan MİTSO yöneticileri, Milas’taki odalar arasındaki işbirliğinin süreceğini vurguladılar.

Ziyaret sırasında MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, oda faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunurken Milas’taki odalar arasındaki birlikteliğin önemini belirtti. “Milas’taki meslek odaları olarak bugüne dek güzel bir işbirliği sergiledik. Bundan sonra da Milas’taki odalar arasında, Milas’ın sorunları için işbirliğini daha da geliştirerek sürdürmek istiyoruz. Son olarak Milas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda bunu sergiledik. Milas dışında yapılacak fuarlarda da Milas’ın ürünlerini tanıtmak ve sergilemek için işbirliğini sürdürmeliyiz” dedi.

Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezgin de MİTSO yöneticilerinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Biz de her zaman odalar arasında olsun, diğer sivil toplum kuruluşları arasında olsun hep işbirliğini savunduk. El ele verirsek Milas kazanır. Biz bunun bilincindeyiz. Özelikle OSB konusunu bir an önce halletmemiz gerekiyor. Sizin bu konudaki çalışmalarınızı, gayretlerinizi görüyoruz ve takdir ediyoruz. Bu konuda bizim de yapacağımız bir şeyler varsa biz de gereken desteği sağlarız” diye konuştu.