MİTSO’DAN CKD’YE KADINLAR GÜNÜ ZİYARETİ

10.03.2016 16:23

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği Milas Şubesi’ni ziyaret ederek dernek üyelerinin Kadınlar Günü’nü kutladı.
MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Yönetim Kurulu Üyesi Soner Çamlıbelen ve Oda Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu, CKD Milas Şubesini ziyaret ederek dernek üyelerinin Kadınlar Günü’nü kutladılar. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, CKD Milas Şubesi Başkanı Gülden Sökelioğlu’na dernek çalışmaları için ihtiyaç duydukları bir dizüstü bilgisayar armağan etti. Reşit Özer, Cumhuriyetin kuruması ve Atatürk devrimleriyle birlikte erkeklerle eşit haklara sahip olan Türk kadınlarının toplumun gelişmesinde ve kalkınmasında çok büyük görevler üstlendiğini belirterek kadın haklarının korunması ve geliştirilmesi için her zaman gereken desteği vereceklerini söyledi.
CKD Milas Şubesi Başkanı Gülden Sökelioğlu da MİTSO Yöneticilerine teşekkür ederek dernek olarak her zaman kadın haklarının korunması ve geliştirilmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.