TİCARET BAKANLIĞI, MİTSO ÜYELERİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ

06.03.2019 16:14

Ticaret Bakanlığı uzmanları Milas Ticaret ve Sanayi Odasının bazı üyelerini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. Bakanlık uzmanları MİTSO üyesi kültür balığı üretim ve ihraç eden bazı şirketleri, feldspat üreticisi ve ihracatçısı bazı firmaları ve Gülport Güllük Liman Hizmetleri firmasını ziyaret ettiler. Ziyaretlere Muğla Ticaret İl Müdürü Mehmet Demirtaş, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Genel Sekreter Kazım Sarıoğlu da katıldı. Bakanlık uzmanları ziyaretler sırasında özellikle ihracatta yaşanan sorunlar, krediye ulaşmada karşılaşılan sorunlar, bakanlıktan sağlanan desteklerde yaşanan sorunlar ve diğer bazı konularda görüş alışverişinde bulundular ve MİTSO üyelerinin dilek ve önerilerini not ettiler ve yöre ekonomisi hakkında notlar tuttular.