TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU: “CAMİA OLARAK TAM DAYANIŞMA İÇİNDE OLMALIYIZ”

28.12.2016 14:47

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Ege Bölgesi İstişare Toplantısı TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliği ve başkanlığında Ankara’da yapıldı. TOBB’nin İkiz Kuleler’ binasında yapılan toplantıda yaptığı konuşmada Rifat Hisarcıklıoğlu terör saldırılarına işaret ederek, zor günlerden geçerken birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Toplantıya Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile Genel Sekreter Kazım Sarıoğlu katıldılar.

TOBB’nin Ege Bölgesi İstişare Toplantısı’nda konuşan Hisarcıklıoğlu, “Camia olarak tam dayanışma içinde olmalıyız. Bir ve beraber olma günündeyiz. Dünya görüşü, fikri, zikri ne olursa olsun birlikte hareket etmeliyiz” dedi. Oda ve borsaların faaliyetlerine ilişkin “Bu odalar ne iş yapıyor?” şeklinde bir algı olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, üyeleri için yaptıkları çok sayıda hizmet bulunduğunu ifade etti. “Oda ve borsalar üyeleri için o kadar çok şey yapıyor ki, bunları mutlaka kamuoyu ve üyelerimizle paylaşmalı ve anlatmalıyız” dedi.

Toplantıda, başvuruları başlayan Nefes Kredisi hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Ayrıca Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nun tedbir paketindeki konular üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.  TOBB Dijital Dönüşüm Projesi ve Şirket Kuruluşlarında Tek Durak Ofis Projesi hakkında açıklamalarda bulunulan toplantıda Mesleki Eğitim Faaliyetleri ile Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi(MEYBEM)’ne ilişkin sunumlar da yapıldı.

tobb-ege-bolgesi-1 tobb-ege-bolgesi-3