Vakıfbank’tan MİTSO’ya yeni yıl kutlama ziyareti: “BANKALAR MİLAS OSB’DE TALİ ŞUBE AÇABİLİR”

29.12.2017 14:55

Vakıfbank Milas Şubesi, Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine yeni yıl için kutlama ziyaretinde bulundu. Vakıfbank Milas Şube Müdürü Adil Turgut Doğan ile bankanın KOBİ Portföy Üst Yöneticisi Turgut Karaltı ve KOBİ Portföy Yöneticisi Cenk Yarar; Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ederek yeni yıl kutlamasında bulundu. MİTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit ile oda Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyaret sırasında Vakıfbank yöneticileri Milas, bankaların bulunduğu yerlerde yaşanan otopark sıkıntısını dile getirdiler. MİTSO yönetimine yeni yıl için iyi dileklerini ileten Vakıfbank yöneticileri Milas OSB’nin faaliyete girmesiyle birlikte OSB’de de bankaların tali şube açabileceklerini ifade ettiler.
Vakıfbank Milas Şubesi yöneticilerinin ziyaretinden memnuniyetini ifade eden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Milas’ın önümüzdeki yıllarda önünün çok açık olduğunu ifade ederek “Milas birkaç yıl içinde 200 bin nüfusa erişebilir. Bankalar şimdiden 200 bin nüfuslu Milas’a hizmet için hazırlıklarını yapmalılar” dedi.