DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62










MİTSO’da Sarısıcak… “ÖZEL EĞİTİME MUHTAÇ ÖĞRENCİLER TOPLUMA KAZANDIRILMALI”

MİTSO’da Sarısıcak… “ÖZEL EĞİTİME MUHTAÇ ÖĞRENCİLER TOPLUMA KAZANDIRILMALI”
29.12.2017 15:23
0
A+
A-

*Milas Özel Sarısıcak Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi MİTSO’yu ziyaret ederek özel eğitime muhtaç öğrencilerin topluma ve sosyal yaşama kazandırılması gerektiğini ifade ettiler.

 

Milas Özel Sarısıcak Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yönetici, öğretmen ve velileri, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ederek Milas’taki özel eğitime muhtaç çocukların durumunu anlatarak bu çocukların topluma kazandırılması ve sosyal yaşama kazandırılabilmeleri için görüşlerini ilettiler.

Milas Özel Sarısıcak Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü İlkay Karaköse, özel eğitim öğretmeni Ahsen Akın, okulun tarama ve  raportör öğretmeni Mediha Bozdemir, öğrenci velisi Ayşe Gacar; MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer‘i ziyaret ettiler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit‘in de hazır bulunduğu ziyaret sırasında okulun Kurucu Müdürü İlkay Karaköse, özel eğitime muhtaç çocukların topluma kazandırılması ve sosyal yaşama katılması için Reşit Özer’den destek istediler. Okullarının çalışmaları ve özel eğitime muhtaç öğrencilerin durumlarını da anlatan İlkay Karasöse, bu öğrencilerin topluma kazandırılması ve ileride kendi başlarına yaşamlarını sürdürebilecekleri seviyeye getirilmesine çalıştıklarını ifade etti. Reşit Özer’in yeni yılını da kutlayan İlkay Karaköse, özel eğitime muhtaç öğrencilerin iş yaşamına alıştırılmalarının da önemini vurguladı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas Özel Sarısıcak Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yönetici, öğretmen ve velilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Biz de her zaman özel eğitim görmesi gerek öğrencilere elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Zaman zaman Karadeveci Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne de ziyaretlerde bulunuyoruz. Sarısıcak’a da elimizden gelen desteği vermek isteriz” dedi.