GARANTİ BANKASI’NDAN MİTSO ÜYELERİNE MUTLU YILLAR DİLEĞİ

03.01.2018 12:39

*MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’in ve oda üyelerinin yeni yılını kutlayan Garanti Bankası Milas Şube Müdürü Can Metin Köknar “Bankamız Milas’ın en kolay ulaşılabilen bankası” diye konuştu.

Garanti Bankası Milas Şube Müdürü Can Metin Köknar ile bankanın Portföy Yöneticisi Ömriye Yılmaz Duran, MİTSO’yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve oda üyelerinin yeni yılını kutladılar. Garanti Bankasının yeni yılda da MİTSO üyelerine kredi desteğini sürdüreceğini ifade eden Garanti Bankası Müdürü Can Metin Köknar, bankalarının Milas’ta ulaşımı en kolay banka olduğunu ifade etti. MİTSO’da, banka şubelerinin “İstikamet Sineması” olarak hizmet verdiği yıllara ait fotoğrafını da inceleyen Garanti Bankası Müdürü Can Metin Köknar “Şu anda ben bu tarihi binada görev yapıyorum. Bu fotoğrafı görünce çok heyecanlandım” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Garanti Bankası yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Biz de MİTSO olarak sizin ve bankanız çalışanlarının yeni yılını kutlar ve yeni yılda başarıla çalışmalar dileriz. Bizim için odamız üyelerinin bankalardan iyi hizmet alabilmesi. Bugüne kadar sizlerin odamız üyelerine göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederim. Aynı ilginin yeni yılda da süreceğinden eminim” diye konuştu.