HAK EDENLER MİTSO’DA MESLEKİ YETERLİLİK BELGELERİNİ ALDILAR

26.09.2017 17:31

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş tarafından düzenlenen çeşitli mesleklerde yapılan teorik ve uygulamalı sınavlarda başarılı olanlara belgeleri MİTSO’da düzenlenen törenle verildi. Sınavda başarılı olanlara belgeleri MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer tarafından verildi.

İşgücü piyasasının ihtiyaçları doğrultusunda çalışanların veya çalışmak isteyenlerin bilgi, beceri ve yetkinliklerinin arttırılması amacıyla TOBB’nin inisiyatifi ile kurulmuş olan bir sınav ve belgelendirme merkezi olan Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. (MEYBEM) ile MİTSO işbirliğinde uzmanlık belgelendirme sınavı düzenlendi.

Sınava;

Panel Kalıpçı: 7 kişi
Seramik Karo Kaplamacı: 10 kişi
Sıvacı: 12 kişi
Ahşap Kalıpçı: 15 kişi
Duvarcı: 6 kişi
Betonarme Demircisi: 6 kişi
Isı Yalıtımcı: 1 kişi olmak üzere toplam 57 kişi katıldı.

Sınav sonucunda sınava katılan 57 kişiden 40 kişi sınavlarda başarılı olarak Mesleki Yeterlilik Başarı Belgelerini MİTSO’da düzenlenen törenle aldılar. Sınavı başaranlara başarı belgeleri MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer tarafından verildi. Mustafa Yüksel ve Reşit Özer; sınavı başaran meslek sahiplerini kutlayarak başarılar dilediler.