HİSARCIKLIOĞLU’NU ANKARA’YA MİTSO, MUTSO ve BODTO UĞURLADI

13.10.2015 14:49

Muğla’ya bir fen lisesi yapılması için protokol imzalanması, Muğla Borsası’nın yeni binasının temel atma töreni, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin yeni akademik yılının açılış töreni ve üniversite tarafından kendisine “fahri doktora” unvanının verilmesi gibi etkinliklere katılmak üzere Muğla’ya gelen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Üyelerini Ankara’ya Milas Bodrum Havalimanı’ndan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası, Milas Ticaret ve Sanayi Odası ve Bodrum Ticaret Odası Başkanları uğurladılar.

Muğla ziyareti öncesinde Dalaman Havalimanı’ndan Ankara’ya döneceği açıklanan TOBB Başkanı Hicarcıklıoğlu ve beraberindekiler, son anda yapılan program değişikliği ile Milas Bodrum Havalimanı’ndan dönüş yapmaya karar verdiler. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin akademik yılı açılış töreni ve kendisine üniversite tarafından “fahri doktora” verilmesi töreninin ardından Hisarcıklıoğlu ve TOBB yöneticileri Milas – Bodrum Havalimanı’ndan özel uçakla Ankara’ya döndüler. Hisarcıklıoğlu ve TOBB yöneticilerini havalimanında Milas Kaymakamı Fuat Gürel ile birlikte Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş,  MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon uğurladılar. Havalimanının salonunda MİTSO’nun yaptırmış olduğu yörenin tanıtım fotoğraflarını ve Uzunyuva Hekatomnos Lahdinin fotoğrafını gören Hisarcıklıoğlu bunları yaptırdığı için Reşit Özer’i kutladı. Hisarcıklıoğlu son anda Ankara’da bulunmasını gerektiren bir toplantı olduğu için Milas ve Bodrum’a uğrayamadığını belirterek en kısa sürede MİTSO ve BODTO’yu ziyarete geleceğini söyledi.