DOLAR
36,4339
EURO
38,1549
ALTIN
3.438,13
BIST
9.602,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
7°C
Muğla
7°C
Açık
Pazartesi Hafif Kar Yağışlı
6°C
Salı Az Bulutlu
12°C
Çarşamba Çok Bulutlu
13°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
10°C

MİLAS 3. YAPI VE MOBİLYA FUARI 13 / 16 NİSAN’DA… *Milas Güney Ege 3. Yapı ve Mobilya Fuarı bu kez 13 Nisan Cumartesi / 16 Nisan Salı günleri arasında yapılacak.

MİLAS 3. YAPI VE MOBİLYA FUARI 13 / 16 NİSAN’DA… *Milas Güney Ege 3. Yapı ve Mobilya Fuarı bu kez 13 Nisan Cumartesi / 16 Nisan Salı günleri arasında yapılacak.
30.11.2018 11:15
1.551
A+
A-

Milas’ta iki yıldır yapılmakta olan ve büyük bir ilgiyle gören Yapı ve Mobilya Fuarı’nın 3’üncüsü 13 / 16 Nisan 2019 tarihlerinde yapılacak. 3. Güney Ege Yapı ve Mobilya Fuarı adıyla düzenlenecek fuar, bu kez cumartesi / salı günleri arasında açık kalacak. Milas’ta, Balçık mevkiindeki TARİŞ Pamuk çırçır tesislerindeki fuar alanında açılacak 3. Güney Ege Yapı ve Mobilya Fuarı’nın hazırlıkları sürerken daha şimdiden pek çok firma fuarda stant açmak üzere bağlantı yaptı.

Öte yandan, bu yıla kadar Milas’ta yapılmakta olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarları ile iki kez yapılan Yapı ve Mobilya fuarları hep perşembe / pazar günleri arasında düzenlenirken 3. Yapı ve Mobilya fuarı bu kez cumartesi / salı günleri arasında yapılacak. Gün değişikliğinin, ziyaretçi sayısında genel olarak hafta sonlarında yoğunlaşması ve ayrıca salı pazarı için Milas’a gelenlerin de fuarı ziyaret edebilmeleri ve fuara katılacak firmalardan gelen istek doğrultusunda yapıldığı bildirildi.

Milas 3. Güney Ege Yapı ve Mobilya Fuarı’nın organizatör firması olan Expolife Fuarcılık yöneticisi Serdar Erdoğan, 13 / 16 Nisan 2019 tarihlerinde yapılacak fuara ilginin şimdiden çok iyi olduğunu belirterek “Bu yıl fuarımız daha çok katılımla daha hareketli geçecek. Katılacak firmalar giderek artıyor. Şimdiden çok güzel bir ilgi var. Fuarın ziyaretçi sayılarında günlere göre oluşan değişimi değerlendirdik. Hafta sonlarında daha yoğun katılım oluyor. Bu nedenle daha önce perşembe / pazar yaptığımız fuarı bu kez salı pazarını da dikkate alarak cumartesi / pazar olarak değiştirdik. Türkiye’nin değişik yerlerinden gelerek fuara katılacak firmalardan da böyle bir talep gelmişti. Fuarda stant açacak firmalarımızın daha çok ziyaretçiyle buluşabilmesi için cumartesi / salı günlerini tercih ettik” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Milas’ı fuarlar şehri haline getirmek istediklerini belirterek “Bizim için Milas’ta açılacak her fuar önem taşıyor. Milas ekonomisini canlandırmak, ürünlerimizi tanıtmak, tüketicileri daha çeşitli ürünlerle buluşturabilmek için Milas’ta daha çok fuarlar açmak istiyoruz. 13 / 16 Nisan’daki Yapı ve Mobilya Fuarı da, aynı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarımız gibi tuttu. Uzun yıllar devam edeceğini umuyorum” diye konuştu.

 

Milas Ticaret ve Sanayi Odası | Hayıtlı Mah. 23 Nisan Bulvarı No:172 Mİlas / MUĞLA | Tel : (0252) 512 1118 - 512 9009 - 5128275
Fax : (0252) 512 8999 | info@mitso.org.tr