MİLAS OSBNİN YENİ YÖNETİMİ BELİRLENDİ

06.08.2013 17:41

Milas Organize ve Sanayi Bölgesi’nin yeni yönetimi, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan toplantıda belirlendi. Toplantıda OSB’nin Yönetim Kurulu Başkanlığına Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı, Başkan Vekilliğine ise MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna getirildi.

Milas OSB’nin her iki yılda bir yapılması gereken yeni yönetimini belirleme toplantısı MİTSO’da yapıldı. Muğla İl Özel İdaresi, Milas Belediyesi ve Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın kendi içlerinde yaptıkları değerlendirme sonucunda belirledikleri 5’er kişiden oluşan Milas OSB Müteşebbis Heyeti ilk toplantısında yeni OSB yönetimini belirledi. Toplantıya, Muğla İl Özel İdaresi adına Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabahattin Avcı, Milas İl Genel Meclisi Üyeleri; Halil Mutlu, Halil Ilbıra katılırken mazeret bildiren Ahmet Kılbey ise toplantıya gelmedi.

OSB’nin Müteşebbis Heyetine; Milas Belediyesi adına Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Meclis Üyeleri; Süleyman Saylak, Seyfi Sağlıcak, Erol Çalık ve Ali Faik Tuna katılırken MİTSO adına ise MİTSO Meclis Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna, Başkan Yardımcıları Muzaffer Atıcı ve Hüseyin Mat, MİTSO Meclis Üyesi Levent Baydal katıldılar.

Yapılan görüşme ve değerlendirmeler sonucunda Milas OSB’nin yeni Yönetim Kurulunun Başkanlığına Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı, Başkan Vekilliğine MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna, Yönetim Kurulu Üyeliklerine; Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabahattin Avcı ve MİTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Mat getirildi. Yedek üyeliklere ise; Seyfi Sağlıcak, Erol Çalık, Halil Mutlu, Reşit Özer ve Süleyman Saylak getirildi.

Milas OSB’nin Denetim Kurulu asıl üyeliklerine de; MİTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Atıcı ile İl Genel Meclisi Üyesi Halil Ilbıra getirildi. Yedek üyeler ise Levent Baydal ve Ahmet Kılbey’den oluştu.

Milas OSB’nin yeni yönetimi, Milas OSB arazisinin karayoluna bağlantı yolunda engel oluşturan Toprak Holding’e ait arazinin bir bölümünün alınabilmesi için “Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan “kamu yararı kararı” istenmesine karar verildi.