Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerinden ziyaretler

06.08.2013 17:24

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver TUNA, Meclis Başkanı Reşit ÖZER, Meclis Başkan Yardımcısı Cemal YÜKSEL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin MAT, Muzaffer ATICI, Yönetim Kurulu Saymanı Cuma BOZKURT, Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal ÇİMEN ve Hasan CUNBUL Güllük Belediye Başkanı Aytunç KAYRAKÇI’yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. Ziyaret sırasında Güllük’ün Milas’ın önemli beldelerinden biri olduğuna dikkat çeken MİTSO Başkanı TUNA, “Güllük her geçen gün gelişen ve büyüyen bir beldemiz. Burada turizm, sanayi ve balıkçılık var. Kendisini her geçen gün bu alanlarda genişletiyor. Eminiz ki yeni oluşturulan ve göreve getirilen yönetim Güllük’e çok şey kazandıracaktır. Ben ve ekibim şimdiden belediye başkanımız ve meclis üyelerine başarılar diliyorum” dedi. MİTSO Başkanı Tuna ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Güllük Belediye Başkanı Kayrakçı, “sizlerde bizlerde hizmet için seçildik. Güllük’e hizmet için aday olmuştuk. Seçimi geride bıraktık. Artık hizmet zamanı. Güllük’ü kendisine özgü alanlarda bir adım daha ileri götürmek için elimizden geleni yapacağız” dedi. Güllük Belediye Başkanı Aytunç Kayrakçı’yı ziyaret eden MİTSO Başkanı Kayrakçı ve oda yönetim kurulu üyeleri daha sonra Güllük Limanı yöneticilerini, çalışanlarını ve Güllük’te bulunan MİTSO üyelerini ziyaret ettiler.