MİLAS VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ FIRAT ALTAN MİTSO’DA

14.11.2014 14:28

Milas Vergi Dairesi Müdürü Fırat Altan, Milas’a atanarak göreve başlaması nedeniyle kendisini ziyaret eden Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Gülen ve Oda Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu ile bir süre sohbet etti. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Vergi Dairesi Müdürü Fırat Altan’a “Sizi her zaman odamızda görmekten mutluluk duyarız. Yıllardır MİTSO ile Vergi Dairemiz arasında güzel bir diyalog var. Bu diyalogu bundan sonra daha da geliştirerek sürdürmeyi arzu ederiz” dedi.  MİTSO’nun çalışmalarını da anlatan Reşit Özer gerek personel, gerekse üye eğitimine önem verdiklerini belirterek “Özellikle işyeri ve iş güvenliği konusunda eğitimler yaptık. 1173 kişiye iş güvenliği eğitimi verdik” dedi.

Vergi Dairesi Müdürü Fırat Altan da MİTSO üyelerinin yeni vergi mevzuatı veya mevzuat değişiklikleri konusunda bilgilendirilmesi için her türlü işbirliğine ve desteğe hazır olduklarını söyledi.