MİTSO Çengelciler Zeytin Alım Deposunda…MİLAS ZEYTİNYAĞININ DEĞERİNİ HEP BİRLİKTE KORUYALIM

01.12.2021 15:44

Yeni zeytin hasat dönemiyle birlikte Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Milas’taki zeytinyağı fabrikalarını ve işyerlerini ziyaret ederek bolluk ve bereket dileğinde bulunuyor. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, oda üyesi Erol Çengelci’nin Çengelciler Ltd. Şirketine ait zeytinyağı alım deposunu ziyaret etti. Milas zeytinyağının Türkiye’nin önemli bir markası haline geldiğini anlatan Reşit Özer, “Markamızın değerine sahip çıkmalıyız. Bu marka değerini hep birlikte korumalıyız. Üretimde kaliteden asla taviz vermemeliyiz” diye konuştu. Çengelciler Ltd. Şirketi temsilcisi Orhan Çengelci de MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e Milas zeytinyağı için yaptığı çalışmalar için teşekkür etti. Çengelci “Bizler de zeytinyağı fabrikacıları olarak, zeytinyağı ticareti yapanlar olarak bunun farkındayız. Zeytinyağımızın değerini biliyoruz ve bu değeri korumak istiyoruz” dedi ve Özer’e teşekkür etti.