MİTSO İLE M.S.K.M.YÜKSEOKULU İŞBİRLİĞİNDE YENİ PROJELER

19.11.2013 17:02

Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi Milas Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında iki kurum arasında çeşitli konularda işbirliği yapılması üzerine görüş alışverişinde bulunulurken ortak projeler üretilmesinin ve işbirliğinin Milas’a yarar sağlayacağı belirtildi.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yiğit; M.S.K.Üniversitesi, Milas Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Muzaffer Demir, Öğretim Görevlileri Ünal Dereli ve Ali Çağlar Uzun ile Yüksekokul Sekreteri Nuray Çiftçi ile bir süre sohbet eden MİTSO yöneticileri iki kurum arasında çeşitli işbirliği olanaklarını değerlendirdi. Özellikle Milas’a açılması gündemde olan Ziraat Fakültesi’nin bir an önce açılabilmesi için yapılması gerekenler üzerine görüş alışverişinde bulunulurken MİTSO yöneticileri Milas zeytinciliğinin geliştirilmesi ve tanıtımı için sürdürülen çalışmalarda kurumsal işbirliği olanakları değerlendirildi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas S.K. Meslek Yüksekokulu’nun Milas için çok önemli bir kurum olduğuna dikkat çekerek “Biz her zaman Üniversitemizle, Yüksekokulumuzla yakın bir ilişki içinde olmayı arzu ediyoruz. Birlikte projeler üretmek ve bu projeleri birlikte gerçekleştirmek istiyoruz. Özellikle Milas’a bir Ziraat Fakültesi kazandırılması amacıyla sizlerin desteğinin çok büyük bir önemi var” diye konuştu.

MİTSO olarak Milas zeytinciliğinin geliştirilmesi ve tanıtılması konusunda yürütülen çalışmaları da anlatan Reşit Özer, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Muzaffer Demir’e markalı Milas zeytinyağı ve zeytinyağı sabunu ile zeytin kolonyası armağan etti.

Muğla S. K.Üniversitesi Milas Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muzaffer Demir de MİTSO yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek her zaman iki kurum arasında yakın bir işbirliği olmasını arzu ettiklerini, ortak projeler üzerinde birlikte çalışmanın yararlı olacağını düşündüklerini söyledi.