MİTSO KORONOVİRÜSE KARŞI BİR HAFTADA ÜÇ KEZ İLAÇLANDI

28.03.2020 23:40

Tüm dünyada çok tehlikeli bir şekilde yayılmakta olan koronovirüse karşı kurumların aldıkları önlemler de ardı ardına geliyor. Milas Ticaret ve Sanayi Odası, koronovirüse karşı bir hafta içinde üç kez tüm işyerini ilaçlattı. MİTSO, bir firmaya iki kez ilaçlatma yaptırırken Milas Belediyesi tarafından da oda binası baştan aşağıya ilaçlandı.

Tüm dünyada çok tehlikeli bir hal alan koronvirüs salgınına karşı ülkeler, bakanlıklar, belediyeler ve kurumlar tarafından alınan önlemler giderek yaygınlaşıyor. MİTSO da çalışanlarının ve üyelerinin koronovirüs salgınına karşı sağlığını korumak amacıyla işyerini, meclis ve yönetim kurulu salonları ile toplantı salonlarını sık sık ilaçlatıyor. MİTSO’nun üye firması Rüzgar İlaçlama Ltd tarafından bir hafta arayla iki kez baştan aşağıya her yeri ilaçlanan MİTSO bu arada bir kez de Milas Belediyesi tarafından ilaçlandı. Ayrıca MİTSO işyerinde günlük hijyen önlemleri de arttırıldı. Odaya gelen üyelerin el hijyeni için bol miktarda kolonya ve özel hijyen maddesi bulundurulmaya başlandı. Kurum çalışanlarının güvenliği için de çalışma masalarıyla konuk koltuklarının mesafesi açıldı. Ayrıca MİTSO’nun mart ayı olağan meclis toplantısı süresiz ertelendi. Yönetim kurulu toplantıları ise üst düzeyde hijyenik önlemlerle devam ediyor.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, üyelerin işlerinin aksamaması için MİTSO’nun çalışma düzeninin aynen devam ettiğini fakat çalışma ortamının hijyeninin sağlanması için de en üst düzeyde önlemler almakta olduklarını belirterek “Üyelerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını en iyi şekilde korumaya çalışıyoruz. Bu nedenle odamızı sık sık ilaçlatıyoruz. Bir hafta içinde iki kez odamız baştan sona ilaçlandı. Bu arada Milas Belediyesi tarafından da odamızda bir kez ilaçlama yapıldı. Bu nedenle Milas Belediyesine ve Belediye Başkanı sayın Muhammet Tokat’a ve ilaçlama yapan çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.