MİTSO LOKALİ’NDE ERTAÇ RESTORAN’IN ÖZEL KONUKLARI

29.12.2014 10:43

*M. Ö. Karadeveci Rehabilitasyon Merkezi sakinleri MİTSO Lokalinde Ertaç Restoran’ın konuğu oldu.

Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Milas M. Önol Karadeveci Rehabilitasyon Merkezi’nde bakım görmekte olan bireyler ile öğretmenleri, öğle yemeğinde MİTSO Lokali işletmecisi Ertaç Restoran’ın konuğu oldular. Öğretmenleri ve MİTSO personeliyle birlikte öğle yemeklerini yiyen konuklar, daha sonra müzik eşliğinde danslar yapıp oyunlar oynayarak eğlendiler.

MİTSO Lokali işletmecisi Ertaç Restoran Sahibi Ercan Cengiz, daha önce MİTSO’nun konuğu olarak oda lokaline gelen M. Önol Karadeveci Rehabilitasyon Merkezi’nde bakım görmekte olan bireyleri restoran işletmesi olarak kendilerinin de konuk etmek istediklerini belirterek “Davetimizi kabul ederek bizi onurlandırdılar. Kendileriyle birlikte olmaktan, kendilerine işletme olarak ikramda bulunmaktan çok mutlu olduk” diye konuştu.