MİTSO Yönetimi Vakıfbank’ın yeni müdürü Ali Turgut Doğan’ı ziyaret etti “BEN DE MİLASLI SAYILIRIM”

MİTSO Yönetimi Vakıfbank’ın yeni müdürü Ali Turgut Doğan’ı ziyaret etti  “BEN DE MİLASLI SAYILIRIM”
22.09.2017 08:40

Reşit Özer başkanlığındaki Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, kısa bir süre önce Vakıfbank’ın Milas Şubesi müdürlüğüne atanan Adil Turgut Doğan’ı ziyaret ederek kutladılar ve başarılar dilediler. Vakıfbank’ın yeni Milas Şube Müdürü Adil Turgut Doğan, eşinin Milaslı olduğunu belirterek “Ben de Milaslı sayılırım” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Eliş ve Soner Çamlıbelen; kısa bir süre önce Vakıfbank’ın Milas Şubesi Müdürlüğüne atanan Adil Turgut Doğan’ı ziyaret ettiler. Müdür Adil Turgut Doğan MİTSO Yöneticilerinin ziyaretinden son derece memnun olduğunu belirtti. MİTSO Yöneticileri ile sohbet sırasında Adil Turgut Doğan, kendisinin Milas’tan evli olduğunu belirterek “Bu nedenle ben de bir Milaslı sayılırım. Yıllardır Milas ekonomisini de yakından takip ediyorum. Sonuçta biz bankalar olarak para alıp satıyoruz. Sizler tüccarlar olarak mal alıp satıyorsunuz. Sonuçta, sizlerle bizler birlikte çalışıyoruz. Banka olarak üyelerinize elimizden gelen desteği sağlamak isteriz” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de, Adil Turgut Doğan’a yeni görevinde başarılar diledi.