MİTSO ORÇUN TİCARET MARKET İŞLETMESİ’NDE “GÜZEL ÇALIŞMALARINIZ İÇİN BAŞARILAR DİLİYORUZ”

MİTSO ORÇUN TİCARET MARKET İŞLETMESİ’NDE  “GÜZEL ÇALIŞMALARINIZ İÇİN BAŞARILAR DİLİYORUZ”
27.12.2017 14:34

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Milas’ın Koru mahallesindeki oda üyesi Orçun Ticaret Market İşletmesi’ni ziyaret ettiler. İşyeri sahibi Birol Dalan’a hayırlı işler dileğinde bulunan MİTSO yöneticileri oda çalışmaları hakkında da bilgi verdiler. Birol Dalan, MİTSO’nun çalışmalarını izlediklerini ve memnuniyet duyduklarını ifade ederek “Odamızın çalışmalarını takip ediyoruz. Gazetelerde sık sık odamızın çalışmalarıyla ilgili haberler görmek bizi sevindiriyor. Sürdürdüğünüz çalışmalarda sizlere başarılar diliyoruz. Dileğimiz, oda yönetiminin sık bizleri ziyaret etmesi. Sizleri daha sık görmek isteriz. Sürdürmekte olduğunuz güzel çalışmalar için de başarılar dileriz” dedi.