MİTSO MECLİSİ’NDEN MOBESE SİSTEMİNE DESTEK GELDİ

30.01.2014 17:02

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ocak ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Mustafa Yüksel başkanlığında toplanan MİTSO Meclisi Aralık ayı kati mizanı 568 bin 637 lira olarak gelir ve gideri denk bir şekilde, oybirliği ile kabul etti. MİTSO meclis toplantısında gündem dışı görüşülen Milas’a MOBESE kamera sistemi kurulması konusu da görüşüldü. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirme toplantısı hakkında meclis üyelerine açıklamalarda bulundu. Yapılan görüşmeler sonucunda yazılı karar alınmamakla birlikte Milas’a MOBESE sistemi kurulması için oda olarak veya bireysel olarak destek olunması benimsendi.

MİTSO Meclis toplantısında ayrıca, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası’nın talebi doğrultusunda Muğla Esnaf Odaları Birliği tarafından alınan 300 gramlık ekmeğin 1 liradan satılması kararına karşı yönetim kurulu tarafından ekmek zammıyla MİTSO’nun bir ilişkisinin olmadığı yönünde yapılan basın açıklaması, meclis üyeleri tarafından desteklendi. DSCF4762