MİTSO ÖREN’DE… MİTSO BİRSEL MODA VE GÜZELLEŞTİRME EVİ VE TİCARET İŞYERİNİ ZİYARET ETTİ

19.10.2017 17:23

Üyelerini ve işyerlerini ziyaret için Ören’e giden Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Birsel Moda ve Güzelleştirme Evi ve Ticaret İşyerini ziyaret ettiler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Mehmet Yiğit, Yönetim Kurulu Üyeleri Hayati Çorbacı ve Soner Çamlıbelen, Genel Sekreter Kazım Sarıoğlu; MİTSO üyesi Yılmazlar Sigorta Aracılık Hizmetleri yöneticisi Mehmet Yılmaz ile birlikte uğradıkları işyerinde, işyeri sahibi Birsel Uğurcan ile görüşen oda yöneticileri MİTSO’nun çalışmalarını ve hedeflerini anlattılar. Birsel Uğurcan da Ören turizmi hakkında çeşitli görüş ve önerilerini Oda yöneticilerine bildirerek önerilerde bulundu.