11. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı için MİTSO’ya teşekkürler… “MİLASLILAR FUARLARI SEVİYOR.

11.03.2020 14:39

*Geçen yıla göre yaklaşık 25 bin ziyaretçi artışıyla 121 bin 600 kişinin ziyaret ettiği fuarın ardından MİTSO’yu ziyaret eden Expoline Fuarcılık yöneticisi Zeki Erdoğan, gelecek yıl ki 12’inci fuarın 4 / 7 Martta yapacağını açıkladı.

Bu yıl Milas’ta 11’incisi düzenlenen Güney Ege Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı geçen yıla göre yaklaşık 25 bin artış ile 121 bin 600 kişi ziyaret ederken fuarın düzenleyici firması Expolink Fuarcılık yöneticisi Zeki Erdoğan, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek fuara verdiği destek nedeniyle MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer‘e teşekkür etti. Zeki Erdoğan gelecek yılki 12’inci fuarı 4 / 7 Mart’ta düzenleyeceklerini bildirdi.

Milas Güney Ege 11. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı başarıyla sonuçlanırken 18 ilden 241 firmanın stant açarak 400 farklı markadan ürün sergilediği fuarı bir önceki yıla oranla yaklaşık 25 bin ziyaretçi artışıyla 121 bin 600 kişinin ziyaret ettiği belirlendi. Fuarın ardından MİTSO’yu ziyaret eden fuarın düzenleyici firması Expolink Fuarcılık yöneticisi Zeki Erdoğan, ilk yıldan bu yana fuara verdiği destek nedeniyle MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer‘e teşekkür ederek bir plaket armağan etti. Bu yıl fuarın önceki yıllara göre daha çok ilgi gördüğünü belirten Zeki Erdoğan “Fuarda 18 farklı ilden 141 firma stant açarak 400 farklı markadan ürün sergilediler. Fuarı, geçen yıla göre yaklaşık 25 bin artış ile 121 bin 600 kişi ziyaret etti. Fuara çevre illerden ve odalardan da destek aldık. Örneğin İzmir, Aydın, Manisa ve Uşak Ziraat Odaları otobüs tahsis ederek çiftçileri Milas’a, fuarımıza getirdiler” dedi. Zeki Erdoğan, gelecek yılki 12’inci fuarın 4 / 7 Martta düzenleneceğini ifade eden Zeki Erdoğan “Milas fuarımız hem katılan firma sayısı, hem ziyaretçi sayısı hem de alışveriş potansiyeli ile kendi alanında Türkiye’nin en iyi üç fuarı arasında. Biz de Milas fuarına çok büyük önem veriyoruz. Milas fuarı ile adeta bütünleştik. Gittiğimiz her yerde bana ‘Milas’ın fuarcısı’ diyorlar, öyle tanıyorlar. Ben de bununla mutluluk duyuyorum” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Milas’ın bir fuarlar şehri olmasını arzu ettiklerini belirterek “Biz Milas’ta kurumlar arası işbirliği ile daha pek çok fuarlar düzenlenebileceğine inanıyoruz ve düzenlenmesini istiyoruz. Bunun altyapısını oluşturmak için de girişimlerimiz sürüyor. Fuarlar Milas’a ekonomik bir canlılık getiriyor. İlçedeki sosyal yaşamı da renklendiriyor. Milas’ta daha pek çok fuarlar açılmalı. Milaslılar fuarları seviyor” diye konuştu.