MİTSO üyelerini ziyaret ediyor… ERDOĞAN ATICI’NIN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİLER.

29.11.2021 16:48

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, üyelerinin sorunlarını dinlemek, önerilerini değerlendirmek için üye ziyaretleri başlattı.  MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Yönetim Kurulu Saymanı Soner Çamlıbelen  ve MİTSO Sanayi Müdürü Haluk Bayram; Atıcı Mimarlık, Tarımsal Üretim, Petrol, Nakliye, İnşaat, Turizm, Gıda, Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketinin Güllük yolundaki akaryakıt işyerini de ziyaret ettiler. Burada Erdoğan Atıcı ile görüşen MİTSO yöneticileri oda faaliyetlerini anlatarak Atıcı’nın oda faaliyetleri ve yöre ekonomisi hakkındaki görüş ve önerilerini not ettiler. Erdoğan Atıcı’ya hayırlı işler dileğinde bulunan MİTSO yöneticileri Atıcı ve işyeri çalışanlarıyla birlikte bir anı fotoğrafı çektirdiler.