DOLAR
36,4339
EURO
38,1549
ALTIN
3.438,13
BIST
9.602,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
7°C
Muğla
7°C
Açık
Pazartesi Hafif Kar Yağışlı
6°C
Salı Az Bulutlu
12°C
Çarşamba Çok Bulutlu
13°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
10°C

MİTSO üyeleriyle birlikte… S.S. MİLAS MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİNDE…

MİTSO üyeleriyle birlikte… S.S. MİLAS MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİNDE…
26.01.2022 12:52
1.294
A+
A-

Üyelerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayan, sorunlarını dinleyip önerilerini değerlendirmek üzere not eden Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi bu kez 23 Nisan ve 19 Mayıs Bulvarlarındaki üyelerinin işyerlerini ziyaret etti.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Tiryakioğlu, Yönetim Kurulu Saymanı Soner Çamlıbelen, Meclis Üyesi Yasin Erol, 19 Mayıs Bulvarındaki üye işyerlerinden  S.S. Milas Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret ettiler. Kooperatif Başkanı Mehmet Ötenen‘in yeni yılını kutlayan MİTSO yöneticileri odanın çalışmalarını ve yeni yıldaki hedeflerini anlatarak hayırlı işler dilediler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, MİTSO’nun dijital ehliyet vermeye başlayacağını ve şoförlerin dijital ehliyet almak için Muğla’ya gitmek zorunda kalmayacaklarını belirterek “Dijital ehliyet daha önce sadece illerde veriliyordu. Israrlı taleplerimiz sonucunda dijital ehliyet verilecek ilk ilçelerden birisi Milas oldu” dedi.

            S.S. Milas Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Ötenen, MİTSO yöneticilerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek “Dijital ehliyet şoförlerimiz için çok önemliydi. Muğla’ya gidiş gelişte masraflar bir tarafa bir günlük iş kaybı oluyordu. Bunu başardığınız için üyelerimiz adına size çok teşekkür ederim” diye konuştu. Kamyoncular ve şoförleri için şu anda en önemli sorunlarının bir kamyon garajı olmaması olduğunu belirten Mehmet Ötenen “Şoförlerimiz mecburen çevre yolu kenarlarına, ara yollara, zeytinliklerin içine park etmek zorunda kalıyor. Böyle olunca da sık sık yüksek para cezaları ile karşı karşıya kalıyorlar” dedi ve MİTSO yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Yazı detayını buraya yazınız

Milas Ticaret ve Sanayi Odası | Hayıtlı Mah. 23 Nisan Bulvarı No:172 Mİlas / MUĞLA | Tel : (0252) 512 1118 - 512 9009 - 5128275
Fax : (0252) 512 8999 | info@mitso.org.tr